FAQ

När får jag min pall?

För lagervaror har vi en leveranstid mellan 4 – 10 arbetsdagar. Beställer du en beställningsvara är leveranstiden ca 1 – 3 veckor. Leveranstider står specifikt under varje produkt. Vi gör vårt yttersta för att du ska få din hjälpa till pall så fort som möjligt. Dock ber vi dig att ta hänsyn till högtider såsom jul och påsk. Eller i undantags fall till exempel Covid – 19. Vänligen läs mer under våra köpvillkor.

Varför ska jag köpa en hjälpa till pall?

En hjälpa till pall engagerar ditt barn i vardagliga sysslor. Grundtanken med en hjälpa till pall baseras på montessoripedagogiken och dess hörnstenar – engagerande, rätt miljö med rätt redskap, självlärande och först och främst KUL!

Vilken pall ska jag välja?

Det är helt enkelt en smaksak! Alla våra kökspallar och hjälpa till pallar är säkra och CE – märkta, stabila och trygga. Hjälpa till pall med flera funktioner är något dyrare – till exempel stå upp & sitt eller barnpall med en griffeltavla.
Är du ute efter en billigare lösning rekommenderar vi Stå Upp pallen eller varför inte tillverka en hjälpa till pall alldeles själv. Läs gärna vår guide – DIY learning tower Ikea hack.

FAQ hjälpa till pall
Tvillingpall

Hur stora är paketen som en hjälpa till pall skickas i?

Paketeringen beror på modellen av din hjälpa till pall. Alla våra pallar skickar vi omonterade men en tydlig installations-guide.
Exempel på paketets mått:

Stå Upp:
91x42x6
Vikt: 6,5

Stå upp & sitt:
47x43x10
Vikt: 7

Montering av en hjälpa till pall?

Montering av en hjälpa till pall beror också på modellen. Med köp av en barnpall, hjälpa till pall eller kökspall medföljer instruktioner med bilder.

När kan jag börja använda pallen?

Rekommenderad ålder för en hjälpa till pall är från och med 18 månader.

Hur länge kan jag ångra mitt köp?

Ditt köp kan du ångra 14 dagar efter du har hämtat ut paketet. Vill du göra en retur är du som kund ansvarig att boka returfrakten. Är varan felaktig är det vi på hjalpatillpall.se som är ansvariga att skicka en ny pall till dig eller åtgärda felaktigheterna.

Leverans utanför Sverige?

Vi kan skicka din hjälpa till pall även utomlands, dock sker det mot extra kostnad beroende på leveranslandet. Kostnaden varierar mellan 75 – 250 kr. Vi fraktar helst inte utanför EU i dagsläget.

Rengöring och skötsel av en hjälpa till pall?

Det är lätt att rengöra din hjälpa till pall – här hittar du en guide med tips & trix för hur du på bästa sätt sköter om din hjälpa till pall.

Jag vill samarbeta med er – hur går jag tillväga?

Jättekul att du är intresserad av ett samarbete med oss – skicka gärna in en kort intresseanmälan till oss på kontakt@hjalpatillpall.se. Beskriv dina tankar och idéer, vi lovar att återkomma så fort som möjligt.

Fick du inte svar på dina frågor?

Då är du hjärtligt välkommen att höra av dig till oss på kontakt@hjalpatillpall.se

Hjalpatillpall.se