Sitt & Stå Upp hjälpa till pall – En mångsidig pall ditt barn kommer älska

Om du funderar på att köpa en hjälpa till pall så att ditt barn ska kunna vara mer delaktigt i vardagliga sysslor i köket, varför då inte köpa en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall. En Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är en funktionell barnpall eller kökspall med en rad olika funktioner. Detta är inte bara en simpel hjälpa till pall, utan denna barnpall kan du också använda till så mycket mer. När ditt barns Sitt & Stå Upp hjälpa till pall förvandlas till en pall med bord blir det ett i lagom höjd. Detta är uppskattat av både barn och föräldrar. Särskilt då bekvämlighet och säkerhet kombineras fint. Barnpallen ger på så sätt också trygghet till barnet. Du som förälder behöver dessutom inte hålla ditt barn under konstant uppsikt i köket. Ditt barn kan på egen hand enkelt sätta sig och kliva av barnpallen då den är så pass låg och användarvänlig.

Kywai - montessori kökspall

Pris 1425 SEK

Fri frakt Ja

Delbetalning Ja - Amazon faktura

Leveranstid 4-8 arbetsdagar

 • Välj mellan GRÅ eller VIT
 • Använd även som ett barnbord
 • Snygg och praktisk

Vit - Sitt & Stå Upp Hjälpa till pall

Pris 1745 SEK

Fri frakt Ja

Delbetalning Ja - Amazon faktura

Leveranstid 3-6 arbetsdagar

 • Använd även som ett barnbord
 • Snygg och stilren

Grå - Sitt & Stå Upp hjälpa till pall

Pris 1612 SEK

Fri frakt Ja

Delbetalning Ja - Amazon faktura

Leveranstid 3-6 arbetsdagar

 • Förvandla pallen till ett barnbord
 • Fin färg
 • Genomtänkt design

Svart Sitt & Stå Upp hjälpa till pall

Pris 1745 SEK

Fri frakt Ja

Delbetalning Ja - Amazon faktura

Leveranstid 3-6 arbetsdagar

 • Använd även som ett barnbord
 • Stabil
 • Snygg design

Ett kökspall som fungerar även som ett barnbord

En Sitt & Stå Upp hjälpa till pall kan användas för att både stå på och sitta ner vid. Barnpallen kan du nämligen enkelt omvandla till ett bord med en pall att sitta på. Den är helt enkelt riktigt användbar. Om ditt barn inte vill stå upp och hjälpa till i köket kan det istället sitta ner och till exempel måla medan du lagar mat bredvid. Då får ni fortfarande en härlig gemenskap och kan spendera tid tillsammans i köket. Dessutom uppskattar många mindre barn att ha sitt helt egna bord.

Så här fungerar en Sitt & Stå Upp barnpall

En Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är riktigt användbar och framförallt enkel att använda. Som en hjälpa till pall kan ditt barn enkelt kliva upp och ner. Barnet står skyddat då pallen omges av reglar på alla fyra sidor. Därmed kan glädjen över att få hjälpa till i köket vara stor och yvig och barnet kan röra sig fritt.

Att omvandla en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall till en charmig pall med bord är smidigt och går på några sekunder. Det hela sker i två enkla steg. Du lossar på låsmekanismen och viker helt enkelt ner bordet. Barnpallen blir endast några några få decimeter hög och bordet hamnar i en perfekt höjd för små barn. Att förvandla Sitt & Stå Upp hjälpa till pallen till en sittbänk med bord behöver dock en vuxen göra. Själva pallen är väger däremot väldigt lite, ca 7 kg. Så om ditt barn vill hjälpa till i köket kan det enkelt dra eller knuffa pallen till rätt plats.

Rekommenderad ålder för Sitt & Stå Upp hjälpa till pall

En Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är bra att införskaffa redan när ditt barn är yngre. Då får det tidigt lära sig att delta i kökets sysslor och hjälpa till hemma. Dessutom kan du använda pallen för att barnet ska kunna tvätta händerna innan och efter maten. Barnpallen kan du också ställa in i badrummet när du inte använder den. Då blir det extra kul och enkelt att tvätta händerna. Eller varför inte i lekrummet så att barnet kan sitta ner och måla och pyssla.

Du kan med fördel införskaffa en barnpall redan när ditt barn är 18 månader. Sittfunktionen kan däremot användas redan vid ettårsålder. Då står barnet stadigt på fötterna och kan börja använda pallen. Dessutom är det vid denna ålder då barn blir extra nyfikna och mer än gärna vill vara delaktiga och hjälpa till. Med en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall kan du enklare laga mat medan ditt barn får stå bredvid och kolla på. Barnpallen kan helt enkelt ses som ett av dina verktyg i köket för att enklare kunna pyssla runt. Samtidigt behöver du inte bära omkring på ditt barn. Barnpallen är dessutom mycket säker och ett tryggt hjälpmedel för ditt barn. Det är alltså inte konstigt att den är så populär.

Många fördelar med en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall

En av de största fördelarna med en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är att den följer samma idé om inlärning som Montessoripedagogiken följer. En Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är helt enkelt det perfekta verktyget för att arbeta med barncentrerat lärande i hemmet. Barncentrerat lärande innebär att barn själva lär sig det dem finner intressant. Detta leder till enklare och snabbare inlärning. Barnpallen kan helt enkelt ses som en pedagogisk leksak och ett hjälpmedel.

En annan fördel med en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är att den även kan användas vid lekstunder. Om ditt barn kan använda sin barnpall även vid lek kommer barnet att känna sig extra bekväm med pallen. Samtidigt växer viljan att använda pallen. Dessutom får du två funktionella möbler i en. Pallen är inte bara snyggt designad. Utan den kan även användas både för att stå på och för att sitta på med ett bord i perfekt höjd. Barnpallen kan alltså ditt barn använda för att måla, rita, leka med tåg, pyssla, tvätta händerna, skära gurka och allt däremellan.

Utveckla ett intresse för mat och matlagning med hjälp av en barnpall

Med en genomtänkt barnpall kommer ditt nyfikna barn att komma upp i rätt höjd för att kunna hjälpa till. En annan fördel med en Sitt & Stå Upp hjälpa till pall är därför att ditt barn tidigt kommer att kunna utveckla ett intresse för mat och matlagning. Här kan du tidigt lägga grunden för att ditt barn ska lära sig att tycka om mat. Allt från grönsaker till de hälsosamma recepten. Genom att få hjälpa till med enklare sysslor hemma lägger du grunden för att ditt barn ska kunna lära sig att laga enklare mat. Samtidigt lär de sig hur matlagningen går till i verkligheten. En barnpall kan helt enkelt vara det första steget för att fostra ditt barn till att lära sig att hjälpa till i hemmet. Därefter är steget till att vilja hjälpa till med andra hushållssysslor inte långt bort.