Rutschkana inomhus

Rutschkana inomhus i trä till barnrummet

En rutschkana inomhus i trä är en charmig leksak för barn och passar utmärkt som ett tillskott till ett barnrum inrett i skandinavisk stil. De milda färgerna som vi använder är också lätt att anpassa med resten av hemmet.

Inomhus rutschkanor i trä som vi säljer på hjalpatillpall.se är moderna och genomtänka i sin design. Konstruktionen är stadig och designen är välplanerad. Till exempel har våra rutschkanor en bred trappa och två smarta handtag så att ditt barn lätt får grepp. Alla våra trä rutschkanor är såklart även testade och säkrade av specialister och har CE markering.

Kanorna i trä är målade med barnvänliga färger som är både tåliga och snygga i utseendet. Hitta din inomhus rutschkana i trä hos oss. En rutschkana till barnrummet rekommenderar vi för barn från 1 år eller när barnet kan stå upp självständigt – perfekt 1 års present!

Aktiva lekar med en rutschkana

En inomhus rutschkana bjuder på aktiva lekar där ditt barn kan klättra, åka kana och röra på sig.
Komplettera din rutschkana med ett bollhav som gör leken ännu roligare. Låt fantasin flöda – bygg en koja, klättra i trappor, klättra upp från kanan eller bygg en bilbana. Låt barnet testa sig fram.

Fördelarna med aktiva lekar är att ditt barn rör på sig och även grovmotoriken utvecklas. Rörelseförmågan blir bättre medan barnet leker och har kul. Att skapa en miljö hemma där ditt barn kan öva och testa sina färdigheter är både roligt och givande för ditt barn. Hitta en rutschkana i trä för inomhusbruk hos oss!

Skapa en lekplats inne  

Genom att skapa en lekplats inne ger du barnet en rolig miljö att växa och utvecklas i. Barn älskar verkligen att klättra. Genom att investera i en klätterställning eller inomhus rutschkana ger du barnet oändligt med möjligheter att testa sina gränser, utveckla grovmotorik samt lära sig nya saker. Bjud på lek som är tilltalande för barn – det underlättar lärandet.

Barn kan klättra lite i förbifarten, eller så unnar de sig timmar vid kanan. Vilket som så är det en leksak som bjuder på glädje och dessutom ser tilltalande ut i barnrummet.
Kika in även våra klätterställningar för barn med eller utan rutschkana. Passar utmärkt till större familjer.

För vidare läsning:

Montessoripedagogik