Om oss – Hjalpatillpall.se

Vi på hjalpatillpall.se vill erbjuda dig ett brett urval av hjälpa till pall, kökspall och barnpall i olika prisklasser och modeller.
Vi är förtjusta i montessoripedagogiken och tror verkligen på att barn vill lära sig nytt och älskar att känna sig engagerade i vardagliga sysslor. De testar sina gränser och upptäcker världen och det bästa av allt – de lär sig på egen hand.

Hjalpatillpall.se öppnade sina dörrar i augusti 2020. Maria som är grundare till hjalpatillpall.se är själv tvillingmamma till två underbara tjejer som ger både inspiration och nya utmaningar varje dag. Hjalpatillpall är nischad just mot kökspall för barn i olika utföranden och former beroende på familjens önskemål och plånbok. Vi vill så gärna att alla ska ha möjlighet att köpa en hjälpa till pall. Däremot vet vi också att 1300 kr kan vara mycket pengar för en barnfamilj. Därför har vi knaprat ihop en guide på hur du själv kan bygga en hjälpa till pall. Väljer du bygga en pall själv blir det betydligt billigare än priser vi erbjuder på hemsidan.

Pedagogiska och utvecklande leksaker för barn

Vår butik har numera även kompletterats med andra utvecklande och pedagogiska leksaker som har visat vara en enorm hit hemma hos oss. Alla produkttyper som är tillgängliga på hemsidan har vi själva testat och kan verkligen ge våra varma rekommendationer. Pedagogiska leksaker som bland annat pikler triangel, montessorigunga med rutschkana. Samt miljövänliga stora byggklossar för barn. Hos oss kan du även hitta recept och idéer om du vill laga mat eller baka tillsammans med ditt barn.

Butiker vi samarbetar med:

onlyhandmade.se

videungofsweden.com

Bolagsinformation:

Happy Kids Scandinavia OU

Lastekodu tn 25-32

10113 Tallinn

VAT: EE102341353
Org: 11536175

Varma hälsningar,

Maria